mBraining: "gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen"

 

 




In de afgelopen tien jaar, hebben neurowetenschappers een reeks verbazingwekkende feiten  ontdekt.... we hebben complexe en functionele, neurale netwerken in zowel ons hoofd, hart als onze buik. Deze worden respectievelijk de cardiale en de enterische zenuwstelsels genoemd en er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs vrij dat deze neurale netwerken intelligentie en wijsheid vertonen. Eindelijk bevestigt deze nieuwe wetenschappelijke kennis de diepe, eeuwenoude inzichten uit de esoterische en spirituele tradities over deze drie krachtige intelligenties.

Gebruikmakend van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Cognitieve Linguïstiek en gedragsmodellering en geïnformeerd door de laatste neurowetenschappelijke ontdekkingen, heeft het nieuwe gebied van mBIT (meerdere Brein Integratie Technieken) een krachtig systeem gecodeerd om te communiceren met je meerdere breinen en om de wijsheid en intelligentie van je meerdere breinen te integreren.

Bron: Boek mBraining van Grant Soosalu & Marvin Oka 

mBIT trainingen en workshops verzorgt door Intuïtieve Verbinding: 

Intuïtieve Verbinding verzorgd 2 daagse workshops "mBIT Evolve" waar in deelnemers kennis maken met het gebruiken van hun 3 breinen (hoofd, hart en buik). Daardoor leer je snel stress kwijt te raken maar bijvoorbeeld ook hoe je een conflict tussen jouw 3 breinen kan herkennen en wat je eraan kan doen, met als doel om de wijsheid van de verschillende breinen (intelligenties) te integreren en te manifesteren in je leven. Dit helpt je om je doelen te bereiken, om beter beslissingen te kunnen nemen en een betere versie te kunnen worden van jezelf.

Ben jij coach en wil je cliënten coachen door middel van de mBIT processen dan is er de 4 daagse coach opleiding. Tijdens de 1e dag nemen we je mee op een reis die dieper ingaat op de wetenschappelijke achtergrond in combinatie met wat ze duizenden jaren geleden al deden en leren we je niet alleen de achtergrond maar ook een aantal andere technieken om je autonome zenuwstelsel te reguleren. Om dan vervolgens in dag 2, 3 en 4 op een zeer interactieve manier je de technieken te leren die je uiteindelijk in staat stellen om bij jezelf en je clienten de 3 intelligenties te integreren en uit te lijnen.

Naast het behalen van de internationale certificering; 

  • Krijg je diepe inzichten hoe de verschillende hersenen een intern conflict veroorzaken en wat je eraan kunt doen;
  • Ontdek je hoe je 'Buik', 'Hoofd' en 'Hart' brein in staat zijn om te leren nieuwe neurale zenuwbanen kunnen groeien en hoe je ze zelf kunt ontwikkelen voor een betere intuitie en betere besluitvorming;
  • Leer je hoe je je autonome zenuwstelsel kunt uitbalanceren middels de mBIT Balanced Breathing methodiek en snel stress kunt loslaten;
  • Ben je interactief met elkaar aan het werk om het geleerde uit te proberen, te oefenen en in te slijpen, met als resultaat dat je je zelf ook verder ontwikkelt;
  • Ervaar je de nieuwste innovatieve coaching technieken om aan je vaardigheden toe te voegen.

 mBraining & Intuïtieve Verbinding:

·         Intuïtieve Verbinding biedt coaching door middel van mBIT om cliënten in de gelegenheid te stellen om antwoorden en inzichten te krijgen, als je "vastloopt" in je leven.

·        Intuïtieve Verbinding verzorgd 2-daagse workshops om je kennis te laten maken met wat mBIT kan betekenen en leert je hoe jij met je 3 breinen kan verbinden.

·        Intuïtieve Verbinding verzorgd de 4-daagse coach opleiding, na deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd mBIT coach en in staat om jouw cliënten door middel van mBIT te coachen.    

Neem voor meer informatie en data van de trainingen en kosten contact op met :
Nancy Snijders
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mobiel 06-30165150